Kerst is dé tijd van het jaar dat we ons ongegeneerd mogen opdoffen met glitter and glamour. Ik kies voor een simpele feestelijke en chique Kerstnagels met bordeaux rode en gouden glitter. Veel heb je niet nodig voor deze Kerstnagels, een bordeaux rode nagellak en een gouden glitter topcoat. Daarnaast heb je nog een basecoat en topcoat nodig om lang van je manicure te kunnen genieten.

De producten die ik heb gebruikt

Simpele chique Kerstnagels 2020

Voor deze chique Kerstnagels heb ik twee nagellakken gebruikt namelijk de bordeaux rode St. Germain nagellak van Mavala en een gouden Glitter Topcoat van Hema. Deze nagellak is van hun Kerstcollectie. Maar je hoeft uiteraard niet precies dezelfde producten voor je eigen manicure te gebruiken, je kan ook prima een rode nagellak en een gouden glitter topcoat van je eigen keuze kiezen!

Voor deze manicure gebruik ik mijn favoriete basecoat La Base van Chanel. En voor mijn topcoat over de glitter topcoat gebruik ik mijn favoriete topcoat Le Gel Coat van Chanel.

Leestip: Beste nagelverzorgingproducten op een rijtje voor mooie, sterke en lange nagels + tips

Manicure volgorde

  1. Begin met een basecoat van je eigen keuze.
  2. Breng twee laagjes bordeaux rode nagellak aan. Laat tussendoor goed drogen.
  3. Breng eerst een heel dun laagje gouden glitters aan op het midden van de nagel. Breng daarna meteen een dikkere laag glitters aan op de tip van je nagel zoals afgebeeld op de foto. Laat goed drogen.
  4. Breng een doorzichtige topcoat aan voor een langhoudende manicure.
Simpele chique Kerstnagels 2020

De bordeaux rode Mavala nagellak dekt erg goed maar toch adviseer ik altijd twee laagjes aan te brengen. Zo komt de nagellak het beste tot zijn recht en heb je er langer plezier van. De gouden glitter Hema topcoat brengt met één laagje al heel mooi aan. Ik ben zeer tevreden over deze simpele maar chique en tijdloze Kerstnagels!


Ontvang nu gratis de ‘Make-up Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor het aanbrengen van een mooie make-up. Download nu gratis!

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.