Disclaimer

Mooigids.nl is hét online beautymagazine met als doel vrouwen die middenin het leven staan te inspireren en informeren over uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en zelfliefde. Ik ben geen professional, ik schrijf vanuit passie en als ervaringsdeskundige over de onderwerpen die mij interesseren.

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website. Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wijzigingen voorbehouden

Alle artikelen worden met veel zorg en aandacht door mijzelf geschreven. Indien er toch onjuistheden of onvolledigheden in een artikel zitten, zal de informatie worden aangepast zonder enige vorm van vermelding. Deze aanpassing wordt alleen door Evelien doorgevoerd.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van Mooigids kunnen geen rechten worden ontleend. Mooigids is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Mooigids. De op de Website aangeboden teksten en foto’s worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Mooigids is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Samenwerkingen/Advertorials

Indien een artikel tot stand is gekomen middels een samenwerking of ontvangen product, dan staat dit bij het desbetreffende artikel vermeld. Gesponsorde artikelen berusten altijd op mijn persoonlijke mening, ik schrijf alleen als ik er zelf achter sta. Op deze website wordt tevens gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding krijg op het moment dat jij iets koopt via deze links, zonder dat het jou iets extra’s kost. Zo kan jij gratis Mooigids.nl bezoeken en ik mijn website draaiende houden, bedankt voor je begrip.

Afbeeldingen/bronnen

Op Mooigids wordt voornamelijk gebruik gemaakt van eigen beeldmateriaal, soms van aangeleverd beeldmateriaal en soms van free stockfoto’s van bijvoorbeeld Pexels, Unsplash en Freepik. Eigen beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd en mag niet zonder toestemming worden gekopieerd of verspreid. Indien er gebruik gemaakt is van bronnen, dan staat dit in het desbetreffende artikel vermeld.

Reacties

Jij als bezoeker hebt de mogelijkheid een reactie te geven bij een geplaatste artikel. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver. Mooigids behoudt zich het recht om reacties aan te passen of te verwijderen indien deze kwetsende inhoud bevat. Het is daarnaast niet de bedoeling om in je reactie een of meerdere links te plaatsen, deze reacties kunnen worden aangepast of verwijderd.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij Mooigids. Het is niet toegestaan om tekst en beeld van de website te kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mooigids. Wil je tekst en/of beeld van mijn website gebruiken, vraag dan van tevoren toestemming via het contactformulier of via contact@mooigids.nl. Dan kijken wij samen wat er mogelijk is.

close

VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info