Kerst is dé tijd van het jaar dat we ons ongegeneerd mogen opdoffen met glitter and glamour. Zoals wij allemaal weten is Kerst echter dit jaar anders dan we gewend zijn. Maar ook nu we thuis blijven en Kerst dit jaar niet samen met de hele familie kunnen vieren mogen we ondanks dat onszelf natuurlijk wel in een glamour Kerststemming brengen. Ik kies dit jaar voor simpele feestelijke en chique bordeaux rode met gouden glitter Kerstnagels.

Ik maakte een chique maar simpele Kerst nagellook die past bij mijn glamorous Kerst make-up look van 2020. Veel heb je niet nodig voor deze Kerstnagels, een bordeaux rode nagellak en een gouden glitter topcoat. Daarnaast heb je nog een basecoat en topcoat nodig om lang van je manicure te kunnen genieten.

Welke producten heb ik gebruikt

Voor mijn chique Kerstnagels heb ik twee nagellakken gebruikt namelijk de bordeaux rode St. Germain nagellak van Mavala en een gouden Glitter Topcoat van Hema. Deze nagellak is van hun Kerstcollectie. Maar je hoeft uiteraard niet precies dezelfde producten voor je eigen manicure te gebruiken, je kan ook prima een rode nagellak en een gouden glitter topcoat van je eigen keuze kiezen!

Simpele chique Kerstnagels 2020

Voor deze manicure heb ik de Hard as Nails van Sally Hansen basecoat gebruikt. En voor mijn topcoat over de glitter topcoat gebruik ik de Fast Drying Topcoat van Seche Vite.

Lees ook: ‘Favoriete nagelverzorging voor mooie, sterke & lange nagels + tips

Manicure volgorde

1. | Begin met een basecoat van je eigen keuze.
2. | Breng twee laagjes bordeaux rode Mavala nagellak aan. Laat tussendoor goed drogen.
3. | Breng eerst een heel dun laagje gouden glitters aan op het midden van de nagel. Breng daarna meteen een dikkere laag glitters aan op de tip van je nagel zoals afgebeeld op de foto. Laat goed drogen.
4. | Breng een doorzichtige topcoat aan voor een langhoudende manicure.

Simpele chique Kerstnagels 2020

De bordeaux rode Mavala nagellak dekt erg goed maar toch adviseer ik altijd twee laagjes aan te brengen. Zo komt de nagellak het beste tot zijn recht en heb je er langer plezier van. De gouden glitter Hema topcoat brengt met 1 laagje al heel mooi aan. Ik ben zeer tevreden over mijn simpele maar chique Kerstnagels voor dit jaar!

close

VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info