De earparty is de laatste jaren een ware trend geworden. Meerdere oorbellen tegelijk is een echt feestje in je oren. Tegenwoordig kun je veel meer gaatjes in je oren tegelijk hebben dan alleen één klassiek gaatje in je oorlel. Je ziet steeds vaker meerdere gaatjes achter elkaar, de helixpiercing, een gaatje in de tragus of juist het gebruik van een ear cuff. In dit artikel geef ik je tips voor de perfecte earparty en mijn eigen favoriete earparty’s.

Earparty, een feestje in je oren

Een earparty is letterlijk een feestje van meerdere oorbellen in je oren. Het is de perfecte manier om je eigen stijl mee te benadrukken en je oren te laten schitteren. Je kan meerdere soorten oorbellen combineren, ga je voor een minimalistische look of juist voor grote statement oorbellen. Je kan kiezen voor gouden of juist zilveren oorbellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe creëer je de perfecte earparty

De keyword van jouw earparty is balans. Besteed aandacht aan de volgorde van je oorbellen zodat het er niet rommelig uit komt te zien. Daarbij is de gelegenheid en je outfitkeuze ook van belang zodat je de beste uitstraling van je earparty creëert. Je kan earparty’s in drie categorieën indelen, ik leg ze hieronder voor je uit.

Minimalistisch

Bij een minimalistische earparty kies je voornamelijk voor basic oorbellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor alleen oorknopjes of juist een variatie van kleine hoops. Door ze te combineren kun je je look wat speelser maken. Gebruik bij een minimalistische look niet teveel verschillende vormen en groottes om de minimalistische balans te houden.

Medium

Bij een medium earparty kun je los gaan met verschillende soorten oorbellen in diverse vormen, groottes, kleur(en) en steentjes. De oorbellen hoeven niet groot te zijn maar mogen wel opvallen. Laat je creativiteit de loop en mix en match zoals jij het wil.

Statement

Bij een statement earparty is het de bedoeling dat je één statement oorbel kiest en daar kleinere oorbellen aan toevoegt om zo de balans te behouden. De statement earparty past het beste bij een avondje uit of een feestje.

Mijn favoriete earparty’s

Mijn favoriete oorbellen van dit moment zijn de oorbellen van Eline Rosina. Het perfecte merk om een prachtige earparty te creëren. Gouden oorbellen staan het beste bij mijn huidtint dus ik draag alleen gouden oorbellen. Ik combineer graag meerdere soorten oorbellen in diverse vormen en met of zonder steentjes, een medium earparty dus. Hieronder vind je drie van mijn favoriete combinaties met voornamelijk Eline Rosina oorbellen.

de perfecte earparty Eline Rosina
de perfecte earparty Eline Rosina
de perfecte earparty Eline Rosina
eerparty
earparty Eline Rosina

Perfect cadeau

Oorbellen voor een earparty zijn super leuk om cadeau te doen. Je hoeft niet lang na te denken wat bij elkaar past want vele combinaties zijn mogelijk. En welke vrouw houdt er nu niet van sieraden cadeau te krijgen? Super leuk om cadeau te geven op verjaardagen, tijdens de feestdagen of bijvoorbeeld moederdag!


Ontvang nu gratis de ‘Make-up Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor het aanbrengen van een mooie make-up. Download nu gratis!

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.