In de herfst van 2019 werd door Gucci een make-up lijn aangekondigd waar in het voorjaar van 2020 de collectie werd aangevuld met onder andere Gucci Beauty Poudre de Beauté. In 2019 begon Gucci haar collectie met lipsticks in 58 kleuren voorzien van diverse verpakkingen en namen waarin Gucci zich heeft laten inspireren door de gouden eeuw. En dat zie je goed terug in de prachtige verpakkingen! In dit artikel vertel ik je meer over de poeder en mijn ervaring ermee.

In het voorjaar van 2020 breidde Gucci haar beautylijn uit met de gezichtspoeders, nagellaken, mascara, wenkbrauwpotlood, bronzer en een glanzende make-up finish. Ik kocht onder andere de Poudre Beauté Mat Naturel, een gezichtspoeder om je concealer en foundation mee te setten. In dit artikel vertel ik je mijn ervaring met deze gezichtspoeder.

flatlay Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel | 10g, € 50,-

Gucci Beauty Poudre De Beauté Mat Naturel is een licht transparante fijngemalen gezichtspoeder die in laagjes is op te bouwen en een egale tint creëert. Poudre De Beauté biedt een fluweelzachte, ultra gladde smeltende sensatie. Het is geformuleerd met pioenvormige microparels die het licht zachtjes over je contouren verspreiden.


Gucci Beauty Poudre de Beauté

  • een licht transparante opbouwbare gezichtspoeder
  • creëert een egale teint
  • fluweelzachte gladde poeder
  • natuurlijke lichte dekking

productfoto Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel
productfoto Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel
productfoto Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel

Poudre De Beauté is geparfumeerd met een delicate bloemige geur. Ze kan alleen worden gedragen om de natuurlijke huid te versterken of over make-up aangebracht worden om de hele dag op zijn plek te houden. Poudre De Beauté is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten en is geschikt voor alle huidtypen.

Mijn eerste indruk

Toen ik de nieuwe lijn van Gucci Beauty voor het eerst zag riep alles in mij dat ik hier iets van moést hebben. Ik koos onder andere voor het compact en daarnaast de Mascara L’Obscur en Rouge à Lèvres Voile lipstick. De uitstraling van dit compact is prachtig en elegant. Het klik-compact is poederroze, heeft goudkleurige details en voelt luxueus zwaar aan.

flatlay Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel

Aan de binnenkant van het compact zit een spiegel en onder de poeder zelf zit een sponsapplicator van microvezel verborgen. Dit vind ik een erg leuk detail maar ik gebruik zelf liever een kwast om poeder aan te brengen. Dit compact is een absolute eyecatcher op je vanity of in je handtas.

Leestip: Gucci Beauty Mascara L’Obscur Review

Mijn ervaring

Bij het openen van het compact komt de bloemige geur je gelijk tegemoet. Veel luxe merken voegen parfum toe omdat dit bij veel mensen bijdraagt aan de luxe beleving van een product. De geur is fijn, ik vind het zelfs een beetje naar groene thee ruiken. Maar toch hoef ik niet perse parfum in mijn product. Parfum is een mogelijk irriterend ingrediënt, al hoeft dit niet voor iedereen zo te zijn. Gelukkig verdwijnt de geur naarmate je het product langer gebruikt.

flatlay Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel
majeur look Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel

De poeder brengt semi matte aan, je huid wordt niet overdreven matte of droog. Er blijft nog een beetje glans doorheen komen wat een mooie natuurlijke finish geeft. De poeder gaat ontzettend lang mee, na een half jaar gebruik heb ik pas pan geraakt! Ik koos voor kleur nummer 03, dit was een gok maar uiteindelijk was het een goede match voor mijn huid. Er komt een klein beetje kleur vanaf dat zich makkelijk aan je eigen huidtint aanpast.

Verkrijgbaarheid

De producten van de Gucci Beauty lijn zijn online te koop via Douglas.nl en deBijenkorf.nl.

Shop dit artikel


Ontvang nu gratis de ‘Make-up Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor het aanbrengen van een mooie make-up. Download nu gratis!

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.