Jo Malone is een Brits merk dat staat voor alles wat het meest wordt begeerd in de Britse levensstijl. De Red Roses badolie was mijn eerste kennismaking met Jo Malone, en ik werd niet teleurgesteld! Niet veel later voegde ik de Peony & Blush Suède parfum toe aan mijn parfumcollectie. In dit artikel vertel ik je meer over de Red Roses badolie.

Wie is Jo Malone

Jo Malone is een sinds 1994 van oorsprong Brits merk dat inmiddels internationaal uitgegroeid is en staat voor alles wat het meest wordt begeerd in de Britse levensstijl. Jo Malone maakt geuren voor haar, voor hem en voor in huis. Alles wordt verpakt in hun prachtige fraaie bekende beige met zwarte strik verpakkingen waar je een heerlijk luxe gevoel van krijgt.

Mijn eerste bestelling

Toen ik mijn eerste bestelling plaatste bij Jo Malone werd ik niet teleurgesteld. Ik bestelde een miniatuur geurkaars en mini badolie in de geur Red Roses om het merk eens uit te proberen want het is behoorlijk prijzig. Na het openen van de verpakking was ik meteen in de zevende hemel, wat een heerlijke geur!

Bij deze bestelling kreeg ik een sample van het geurtje Peony & Blush Suède en die rook ook al zo lekker. Niet veel later plaatste ik een nieuwe bestelling en kocht de fullsize parfum Peony & Blush Suède waar ik een gratis cadeau bij mocht uitzoeken. Dat werd deze full size Red Roses badolie.

productfoto Jo Malone Red Roses Badolie

Jo Malone over Red Roses Badolie | 250ml, € 51,00

De essentie van hedendaagse romantiek. Een voluptueuze mix van zeven van ‘s werelds mooiste rozen. Met geperste blaadjes van viooltjes en een zweem van citroen ontvouwen de geuren van deze geur zich als een boeket van versgeplukte bloemen. Verrassend uitgesproken en puur.

De badolie wordt gebruikt voor een uitgebreide traktatie in bad en is verrijkt met zoete amandel, jojobazaad en avocado-olie. Deze natuurlijke conditioners verzachten en voeden de huid, terwijl sublieme geuren de lucht vullen en de huid parfumeren.

Topnoot
Citrusfris, het opent de geur met een pittige intensiteit.

Hartnoot
Een accent geïnspireerd door zeven van ‘s werelds mooiste rozen. De gevarieerde kwaliteiten van deze rozen, met accenten die variëren van fruitig en citrus tot groen en kruidig, zorgen voor een heerlijk boeket met een rijk, fluweelachtig karakter.

Basisnoot
Deze diepe, honingzoete noot met zijn zachte, rijke accenten van bijenwas, voegt een verslavende zoetheid toe aan de geur.

Jo Malone Red Roses badolie

De beleving van Red Roses Badolie

De eerste aanraking met deze prachtige glazen fles met stopper voelt als pure luxe, ik hou er van! De verpakking van deze Red Roses Badolie die ik als cadeau heb ontvangen is hetzelfde als de mini van 30ml. Echter, als je online zoekt en zelf deze badolie zou bestellen krijg je een simpele fles. Dat is natuurlijk erg jammer, des te meer ben ik blij met deze gratis luxe glazen fles.

Als je net als ik gek bent op de geur van rozen, dan zal je ook heel blij worden van deze badolie. De geur is hemels, je waant je in een rozenveld zo lekker. Voor een bad heb je een goede scheut olie nodig. Er komt een klein beetje schuim vrij, maar niet veel. De olie voelt aangenaam en verzorgend op de huid. De geur blijft de eerste minuten goed hangen maar na een kwartier is het al een stuk minder, helaas. Naderhand ruik je de rozengeur nog een beetje op de huid.

Verkrijgbaarheid

Jo Malone is in Nederland te koop via Douglas.nl, ICIParisXL.nl en deBijenkorf.nl.

Shop dit artikel


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.