Over Mooigids

Mooigids.nl is hét online beautymagazine dat draait om uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en zelfliefde. Opgericht in 2020 door Evelien. De doelgroep van Mooigids zijn vrouwen tussen de 18-59 jaar. Deze vrouw wil graag geïnspireerd worden over hoe ze zich het beste kan verzorgen (zowel van binnen als van buiten) en wil daarnaast leren hoe ze liever voor zichzelf kan zijn.

Mooigids onderscheidt zich van de vele andere blogs door de diepte in te gaan. Naast objectieve kennis, tips en trucs wordt er afgewisseld met mijn persoonlijke mening en ervaringen. Dit maakt deze online beautymagazine een dynamische website.

Samenwerken
Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Mooigids? Dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of contact@mooigids.nl. Er zijn diverse mogelijkheden voor een samenwerking. Ik werk uitsluitend samen met bedrijven en merken die bij mijn website en doelgroep passen. Op basis van de Reclame Code wordt een samenwerking altijd bij een artikel vermeld.

Volg mij op social media
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg mij dan via mijn social media kanalen: Facebook, Instagram en Pinterest.

KvK: 77006771

close

VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info