Roze is een kleur dat altijd op je nagels gedragen kan worden en nooit uit de mode zal raken. Als je dol bent op Barbie roze nagellak en je je nagels graag laat stralen met een touch of glamour, dan heb ik het perfecte roze nagellak duo voor je gevonden! In dit artikel vertel ik er meer over.

Roze nagellak heeft voor mij altijd al voor vrouwelijkheid gestaan. Als ik lange nagels heb en roze nagellak draag voel ik mij extra vrouwelijk. Ook vind ik nagellak mooier staan als ik mooie natuurlijke lange nagels heb. Ik verzorg mijn handen en nagels dan ook elke dag met een uitgebreide nagelverzorgingsroutine zodat ze erg altijd mooi, lang en gezond uitzien.

Leestip: 9 tips voor natuurlijk mooie en gezonde nagels

Barbie roze nagellak

Voor mijn eigen manicure maak ik gebruik van de nagellak van OPI in de kleur Pink Friday van de Nicki Minaj collectie Deze nagellak is de perfecte Barbie roze nagellak! Maar helaas al een paar jaar niet meer te koop. We zoeken dus naar een alternatief en een dupe is gelukkig snel gevonden:

  • Bijvoorbeeld in de huidige collectie van OPI vind je de kleur Pretty Pink Perseveres van The Classic collectie. Deze kleur is iets lichter maar kan zeker werken in deze manicure.
  • Van een van mijn favoriete merk Essie kan ik de kleur Haute To Trot van de Gel Couture collectie en In The Timezone van de Expressie collectie aanraden. Deze twee nagellakken komen erg dicht in de buurt van de kleur van OPI.
  • Daarnaast heb ik de roze kleur Bubble Gum van het merk LIA gevonden en de roze kleur Sweet as Faby van het merk Faby. Ook deze twee nagellak komen erg dicht in de buurt van de kleur van OPI.

Roze glitter nagellak

In deze perfectie Barbie roze manicure kan een glitter natuurlijk niet ontbreken! Ik koos voor de topcoat van Essie in de kleur Birthday Girl. Deze nagellak maakt de Barbie roze manicure helemaal af.

Deze roze glitternagellak van Essie wordt als een normale nagellak verkocht, maar naar mijn idee is het een topcoat omdat ik de nagellak niet dekkend krijg. Daarom kies ik ervoor om er een andere nagellak onder te doen. De lakjes van Essie zijn kwalitatief erg goed en brengen heel fijn aan met de brede kwast die iets is afgerond aan de bovenkant.

perfecte roze nagellak duo manicure OPI en Essie

Barbie roze manicure aanbrengen

  1. Begin met een basecoat van je eigen keuze. Ik gebruik graag de basecoat van Orly Bonder.
  2. Breng twee laagjes roze nagellak aan. Laat tussendoor goed drogen.
  3. Breng de glitter topcoat aan. Laat goed drogen.
  4. Breng een doorzichtige topcoat aan voor een langhoudende manicure. Ik gebruik graag topcoat van Chanel Le Gel Coat.

Shop dit artikelOntvang nu gratis de ‘Verzorging Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor een goede huidverzorging.

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.