Wat mij betreft zijn verzorgde nagels een must als je er op en top vrouwelijk uit wilt zien. Bij verzorgde nagels past een mooie manicure. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je kan natuurlijk gewoon voor één kleur kiezen. Maar interessanter worden je nagels met de monochrome manicure.

Sinds een paar jaar zie je de monochrome manicure steeds vaker voorbij komen, het is een ware trend kun je wel zeggen. Terwijl het eigenlijk een hele simpele nail art manicure is. Alles wat je nodig hebt zijn een paar nagellakjes van dezelfde soort kleur in verschillende tinten. Deze manicure kan je dan ook heel makkelijk zelf thuis aanbrengen.

Wat is de monochrome manicure trend

Monochrome Manicure

Bij een gewone manicure gebruik je één nagellak. Bij de monochrome manicure gebruik je bijvoorbeeld vijf verschillende kleuren nagellak, op elke vinger een andere kleur. Het mooiste is om de kleuren uit dezelfde familie te kiezen.

Dus vijf tinten roze, of vijf tinten blauw/paars/rood. Wat jij wilt. Je kan er een ombre van maken, van donker naar licht. Maar je kan ze ook door elkaar aanbrengen zoals ik in mijn manicure heb gedaan.

Leestip: 9 tips voor natuurlijk mooie en gezonde nagels

Welke nagellak heb ik gebruikt

De nagellakjes die ik heb gebruikt zijn van Mavala. Een leuk merk met een prachtige verscheidenheid aan kleurtjes. Ik vind de nagellak potjes van Mavala er super schattig uitzien, ik heb dan ook meerdere kleuren in mijn collectie. De nagellak blijft een aantal dagen goed zitten.

Duim | Windsor
Wijsvinger | Dakar
Middelvinger | Velvet
Ringvinger | Jasmin
Pink | St Germain

Verkrijgbaarheid

Deze nagellakjes bevatten 5 ml en kosten € 6,95 per stuk. Deze nagellakjes en andere nagelproducten van Mavala kun je kopen via Douglas.nl.

Leestip: Mavala Scientifique K+ nagelverharder repareert gespleten nagels met keratine | mijn ervaring


Ontvang nu gratis de ‘Verzorging Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor een goede huidverzorging.

gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.