Lange volle wimpers zijn voor veel vrouwen een schoonheidsideaal. Het maakt je ogen groter, opvallender en daardoor voor veel mensen aantrekkelijker. De Superb Lash Eyelash Enhancing Serum van Hairlust is een effectief en veilig wimperserum dat de wimpergroei op natuurlijke wijze bevorderd. In dit artikel vertel ik hier meer over en deel ik mijn ervaring met het wimperserum.

productfoto

Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum | 8ml, €59,95

Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum is een natuurlijk, effectief en veilig wimperserum dat vol zit met natuurlijke ingrediënten waarvan klinisch is bewezen dat ze de wimpergroei bevorderen en tegelijkertijd de wimpers diepgaand verzorgen en versterken.

Het serum bevat de werkstoffen CAPIXYL™ Peptide Complexx, cafeïne uit koffiezaadolie en gehydrolyseerde erwtenproteïne die de groei van de wimperhaarfollikels activeren. Daarnaast bevat het vochtinbrengende plantaardige ingrediënten waaronder aloë vera, jojoba-olie en zonnebloemolie die de wimpers versterken en hun veerkracht vergroten.


Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

  • Verzorgd en versterkt de wimpers.
  • Activeert de groei van de wimperhaarfollikels.
  • Bevat CAPIXYL™ Peptide Complex, cafeïne en gehydrolyseerde erwtenproteïne.
  • Natuurlijke plantaardige vochtinbrengende ingrediënten.
  • Vrij van schadelijke chemicaliën.

Gebruik

Breng elke ochtend en avond het serum aan op het ooglid langs de basis van de wimpers, breng het niet direct op de wimpers aan. Wacht vijf tot tien minuten voordat je make-up aanbrengt. Bij consistent gebruik van het wimperserum is na 6 tot 8 weken resultaat te zien.

Beeld: Hairlust.nl

Verpakking

De verpakking van de Superb Lash Eyelash Enhancing Serum vind ik er mooi uitzien. De huls is roze met een doorzichtige matte onderkant. De draaidop is ook roze waar je aan het uiteinde een kwastje vindt waarmee je het serum heel precies kan aanbrengen.

productfoto met doosje

Mijn ervaring

Van nature heb ik helaas korte rechte wimpers die snel uitvallen als ik ze niet verzorg, daarom help ik ze graag een handje door elke dag een wimperserum te gebruiken. Ik heb al ervaring met het gebruik van een natuurlijke wimperserum die je helemaal zelf kan maken en met het NYK1 serum. Beide geven een heel mooi resultaat. Ik mocht het Superb Lash Eyelash Enhancing Serum van Hairlust uitproberen en mijn ervaring met dit serum is positief!

productfoto in hand

De verpakking en het kwastje zijn prettig om mee te werken, het fijne kwastje zorgt ervoor dat je heel precies langs de wimperrand kan aanbrengen. Het flesje bevat 8 ml dat gemiddeld gezien hoger ligt dan bij andere bekende wimperserums, dit is voldoende voor een aantal maanden.

Het serum zorgt niet voor verkleuring langs de wimperlijn dat andere wimperserums wel kunnen veroorzaken. Daarnaast geeft het serum geen irritatie rondom of in de ogen. In principe komt het serum niet in je ogen als je het juist aanbrengt langs de wimperlijn, echter mocht het toch gebeuren dat er een beetje in je ogen komt dan kan het een beetje prikken maar geeft verder geen irritaties.

resultaat zonder mascara
zonder mascara
resultaat met mascara
met Maybelline Sky High mascara

Het serum zorgt ervoor dat mijn wimpers langer zijn dan ze van nature zijn en voller lijken omdat mijn wimpers sterker zijn waardoor ze langer blijven zitten. Zelfs bij het gebruik van een waterproof mascara heb ik geen last van overmatig wimperuitval. Bij mijn naakte wimpers kun je niet goed zien dat ze langer zijn omdat mijn haartjes erg licht van kleur zijn. Maar bij een goede mascara (mijn nieuwe favoriet is de Maybelline Sky High waterproof) zie je duidelijk dat mijn wimpers lang en vol zijn. Ik ben zeer tevreden over dit natuurlijke wimperserum!

Verkrijgbaarheid

De Superb Lash Eyelash Enhancing Serum en alle andere duurzame producten van Hairlust voor mooi gezond haar zijn te koop via Hairlust.nl.

Shop dit artikel


Disclaimer *


Ontvang nu gratis de ‘Verzorging Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor een goede huidverzorging. Download nu gratis!

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.