Versed Skincare staat voor betaalbare ‘clean beauty’ huidverzorgingsproducten dat geschikt is voor iedereen en elk huidtype. Haar mooie producten zijn non-toxic en bevatten alleen ingrediënten die écht iets doen voor de huid. In dit artikel vertel ik je alles over mijn drie favoriete anti-aging huidverzorgingsproducten van Versed Skincare en waarom dit merk mijn hart heeft gestolen.

Versed Skincare

Versed Skincare is opgericht in 2019 door Katherine Power en heeft één simpel doel: ‘clean beauty’ minder laten draaien om prijskaartjes en eerzucht. De missie van Versed Skincare is om ‘clean beauty’ en een goede huidverzorging toegankelijk te maken voor iedereen, niet alleen voor mensen met een hoog inkomen of kennis van lastige ingrediëntenlijsten.

Versed haar producten zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je budget of huidproblemen. De producten zijn namelijk niet hoger geprijsd dan €25,- en zijn zo geformuleerd dat ze geschikt zijn voor de meeste huidtypes en huidproblemen.

Versed Skincare top 3 favoriete anti-aging skincare
Versed Skincare top 3 favoriete anti-aging skincare

Clean beauty

Versed Skincare is ‘clean beauty’ wat betekent dat de ingrediënten in de producten non-toxic zijn, ze zijn vegan, cruelty free, de verpakkingen zijn recyclebaar en ze produceren duurzaam. Versed maakt gebruik van ingrediënten waarvan is bewezen dat ze echt wat doen voor je huid. Ze zijn altijd transparant over de ingrediënten die ze gebruiken zonder er wollige marketingclaims aan toe te voegen. Dit waardeer ik enorm in een huidverzorgingsmerk!

Leestip: Hoe begin je met een huidverzorgingsroutine + juiste volgorde van aanbrengen

The Shortcut Overnight Facial Peel | 30ml, €20,95

Versed Skincare The Shortcut Overnight Facial Peel verpakking

De Shortcut Overnight Facial Peel is een milde chemische peeling-crème voor de nacht die niet irriteert en zorgt voor een frisse, stralende, egale en gehydrateerde huid. Deze snelwerkende nachtpeeling bevat een mix van Lactic Acid (melkzuur) en Glycolic Acid (glycolzuur) om dode huidcellen af te breken. Daarnaast bevat het verjongende vitamine A, verjongende rosehip, huidverzorgende allantoïne en vitamine E om de huid rustig te houden.


The Shortcut Overnight Facial Peel

 • Bevat lastic acid glycol acid (AHA)
 • Bevat vitamine A, rosehip, allantoine en vitamine E
 • Breekt dode huidcellen af en houdt de huid rustig

Actieve ingrediënten

LACTIC ACID lactic acid | 0.01%
GLYCOLIC ACID glycolic acid | 0.01%
VITAMIN A retinyl palmitate | 0.01%
ROSEHIP SEED OIL rosa canina fruit oil | 0.1%
VITAMIN E tocopheryl, tocopheryl acetate | 0.5%

Leestip: Dit is waarom een exfoliant met AHA & BHA goed is voor de huid + top 5 beste exfolianten

Versed Skincare The Shortcut Overnight Facial Peel in hand
Versed Skincare The Shortcut Overnight Facial Peel swatch

Mijn ervaring

De overnight peel van Versed Skincare is een absolute favoriet! Ik gebruik het product nu ongeveer een jaar zo’n twee keer in de week. Het is een heel fijn en simpel product. De knijptube is handig en hygiënisch in gebruik zodat je goed kan doseren, ik gebruik altijd twee kleine toefjes. Daarnaast is de crème goed te verdelen over je gezicht en hals, net als een moisturizer.

De volgende dag voelt mijn huid ontzettend zacht aan zonder enige vorm van irritatie (ik heb een aging droge-normale huid). Mijn huid voelt door het gebruik van dit product veel gladder aan en is meer gaan stralen.

Press Restart Gentle Retinol Serum | 30ml, €23,45

Press Restart Gentle Retinol Serum verpakking

De Press Restart Gentle Retinol Serum is een milde retinol voor de nacht die niet irriteert en zorgt voor een gladdere, verfijnde, vollere en stralende huid. Dit serum is zeer geschikt voor gevoelige huidtypes en als je net begint met retinol.

Retinol is een bewezen actieve stof die de cellen verjongt zodat ze elastine en collageen blijven aanmaken dat de huid glad en veerkrachtig houdt. Het serum bevat een combinatie van het duo micro-ingekapseld retinol, dat het actieve ingrediënt diep in de huid brengt zonder de huid te irriteren, en natuurlijke retinol alternatieven; arophira, en bakuchiol. Dit levert het beste van beide werelden.


Press Restart Gentle Retinol Serum

 • Bevat milde retinol, geschikt voor beginners en de gevoelige huid
 • Bevat retinol alternatieven: arophira en bakuchiol
 • Verjongt de cellen voor meer elastine en collageen
 • Tegen rimpels en fijne lijntjes

Actieve ingrediënten

BAKUCHIOL bakuchiol | 0.05%
AROPHIRA crithmum maritimum extract, caprylic/capric triglyceride, hydrogenated vegetable oil | 1% 
ENCAPSULATED RETINOL retinol | 0.03% 
CHLOROPHYLL chlorophyll | 0.08%

Leestip: De voordelen van retinol in je huidverzorging + veilige producten met retinol

Press Restart Gentle Retinol Serum in hand
Press Restart Gentle Retinol Serum swatch

Mijn ervaring

Het retinol serum van Verserd Skincare is een heel mooi retinol serum om mee te starten. Naast de vitamine A in de overnight peel, is dit mijn eerste ‘echte’ retinol serum, veel vergelijking heb ik dus (nog) niet. Ik gebruik dit serum nu een aantal maanden zo’n 2 tot 3 keer in de week en ben tot dusver heel erg tevreden! De verpakking is handig en hygiënisch in gebruik, het heeft een pompje waardoor je heel precies twee toefjes kunt doseren zonder dat er teveel uit komt. Dit is voldoen voor gezicht en hals.

De volgende dag voelt mijn huid zacht aan zonder enige irritatie. Of mijn huid veranderd is door dit product kan ik nog niet zeggen, vaak duurt het zeker een jaar voordat je verandering in je huid kunt zien met ingrediënten als deze.

On The Rise Firming Serum | 30ml, €20,34

On The Rise Firming Serum verpakking

Het On The Rise Firming Serum is een huidverjongende serum dat boordevol zit met peptiden, antioxidantrijke resveratrol en vitamine C. Het stimuleert de collageenproductie om fijne lijntjes en rimpels glad te strijken, neutraliseert schadelijke vrije radicalen en versterkt het natuurlijke afweersysteem van de huid.


On The Rise Firming Serum

 • Bevat peptiden, resveratrol en vitamine C
 • Stimuleert collageenproductie
 • Tegen fijne lijntjes en rimpels
 • Neutraliseert vrije radicalen
 • Versterkt de huidbarrière

Actieve ingrediënten

PEPTIDE BLEND palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl tetrapeptide-7
RESVERATROL resveratrol
VITAMIN C sodium ascorbyl phosphate

Leestip: De voordelen van vitamine C in je huidverzorging + veilige producten met vitamine C

On The Rise Firming Serum in hand
On The Rise Firming Serum swatch

Mijn ervaring

Het firming serum van Versed Skincare gebruik ik nu ruim een jaar elke ochtend. De verpakking is simpel en hygiënisch, het heeft een pipetje waarmee je goed kunt doseren. Je hebt maar een druppel nodig voor je hele gezicht en hals. Het serum droogt vrij vlot en voelt naderhand een beetje plakkerig aan maar dit gevoel verdwijnt meteen nadat je een moisturizer hebt aangebracht. Mijn huid ziet er mooier, steviger en gladder uit en ik vind het een fijn gevoel dat mijn huid elke dag is beschermd door deze ingrediënten tegen invloeden van buitenaf.

Verkrijgbaarheid

De betaalbare clean beauty huidverzorgingproducten van Versed Skincare kun je online bestellen via Lookfantastic.nl.

Shop dit artikel


Ontvang nu gratis de ‘Verzorging Startersgids’!

Dit gratis e-book bevat alle basisstappen en diverse waardevolle tips en trucs voor een goede huidverzorging.

Door te downloaden geef je aan dat je de privacyverklaring hebt gelezen en dat je maandelijks de nieuwste Mooigids artikelen in je mailbox wilt ontvangen. Geen spam!!


Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Lees de privacyverklaring.