Als je dol bent op de nagellak van OPI en Essie én houdt van roze nagels dan is dit het perfecte duo voor jou. OPI Pink Friday en Essie Birthday Girl zijn wat mij betreft het perfecte duo voor een mooie roze glitter nagels.

Roze nagellak heeft voor mij altijd al voor vrouwelijkheid gestaan. Als ik lange nagels heb en roze nagellak draag voel ik mij extra vrouwelijk. Ook vind ik nagellak mooier staan als ik mooie natuurlijke lange nagels heb. Ik verzorg mijn handen en nagels dan ook elke dag.

Lees ook: Zo krijg je natuurlijk mooie en gezonde nagels

OPI Pink Friday

De nagellak van OPI Pink Friday (15 ml) van de Nicki Minaj collectie heb ik al heel wat jaartjes in huis liggen. Ik moet je dan ook teleurstellen, deze is helaas niet meer te koop. Het is een prachtig mooi barbieroze kleur waar OPI altijd voldoende van in haar collectie heeft. En een dupe is dan snel gevonden, zoals bijvoorbeeld in de huidige collectie: OPI Pretty Pink Perseveres van de Infinite Shine collectie. De lakjes van OPI vind ik kwalitatief heel goed en brengen heel fijn aan met de brede kwast.

Essie Birthday Girl

De nagellak van Essie Birthday Girl (13,4 ml) kocht ik onlangs. Ik werd aangetrokken door de mooie roze en gouden glitters. In het echt is deze nagellak nog mooier! De lakjes van Essie zijn net als OPI kwalitatief heel goed en brengen heel fijn aan met de brede kwast die iets is afgerond aan de bovenkant. Deze kwastjes vind ik nog beter dan die van OPI.

OPI Pink Friday Essie Birthday Girl

Manicure volgorde

1. | Begin met een basecoat van je eigen keuze. Ik gebruik graag de Hard as Nails van Sally Hansen.
2. | Breng twee laagjes roze nagellak aan. Laat tussendoor goed drogen.
3. | Breng de glitter topcoat aan. Laat goed drogen.
4. | Breng een doorzichtige topcoat aan voor een langhoudende manicure. Ik gebruik graag de Fast Drying Topcoat van Seche Vite.

De barbieroze OPI Pink Friday dekt verrassend goed, maar ik adviseer altijd twee laagjes voor de mooiste dekking. De roze glitter nagellak van Essie Birthday Girl vind ik een echte topcoat, al wordt deze niet op die manier verkocht. Ik krijg er met twee laagjes geen mooie dekking mee, daarom doe ik er een andere roze nagellak onder. Deze manicure heeft het zeker een week volgehouden op mijn nagels. Behalve dan dat één nagel tussendoor was afgebroken, zo zonde!

Voor mij zijn dit echt twee winners voor wat betreft een roze manicure. Deze twee nagellakken zullen dan ook vaak te zien zijn op mijn nagels. Heb jij twee gouden duo nagellakken die je graag draagt op je nagels?

close

VIP Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke maand een update van Mooigids. Mis nu nooit meer een nieuwe blogpost en blijf altijd op de hoogte!

Lees mijn privacyverklaring voor meer info